De Dagelijkse Standaard

Scientias Wetenschap

Niburu

 • 5G is klaar voor de volgende pandemie5G is klaar voor de volgende pandemie
  Voor hen die geloven dat virussen bestaan en zomaar kunnen overspringen van mens op mens is het volgende misschien niet zo interessant. Wel voor hen die denken dat wat wij de coronapandemie noemen wordt veroorzaakt door een combinatie van grafeenoxide en 5G. Lees meer »

 • De schutter is altijd een eenzaam sukkeltjeDe schutter is altijd een eenzaam sukkeltje
  Ook bij de moordaanslag op Donald Trump werd het bekende recept toegepast. Altijd is er een soort wereldvreemde schutter met psychische problemen. Lees meer »

 • Mijn allerlaatste kans (Update)Mijn allerlaatste kans (Update)
  Ook wij zijn niet immuun voor ziektes en daar hebben we op dit moment volop mee te maken. Alexandra is ernstig ziek en heeft haar laatste hoop gevestigd op een behandeling in Amerika. Lees meer »

 • Het hoofdkwartier van de wereld wordt voor onze ogen gebouwdHet hoofdkwartier van de wereld wordt voor onze ogen gebouwd
  Het overgrote deel van de mensheid ziet het niet of weet het niet, maar er wordt heel druk gewerkt aan onze gevangenis. Op dit moment wordt het hoofdkwartier van waaruit de wereld gerund zal worden in gereedheid gebracht. Lees meer »

 • Ook wij zullen hier straks mee te maken krijgenOok wij zullen hier straks mee te maken krijgen
  Zoals we onlangs schreven zijn de mensen in Australië zieker dan ooit. De griep slaat daar genadeloos toe, heel veel mensen hebben covid-19 en nu dreigt een longontsteking epidemie. Lees meer »

 • Moordaanslag Trump voorspeld door Illuminati kaartspelMoordaanslag Trump voorspeld door Illuminati kaartspel
  Voor velen kwam de moordaanslag op Donald Trump als een volledige verrassing, voor anderen juist niet. Op verschillende plekken werd de moordaanslag op Donald Trump echter voorspeld. Lees meer »

 • Het is tijd om een eind te maken aan gelukzalige onwetendheidHet is tijd om een eind te maken aan gelukzalige onwetendheid
  Om eindelijk wat waarheid in de wereld te kunnen brengen is er een evolutie van het algemeen bewustzijn nodig. Het wordt dan ook hoog tijd om eindelijk de viruswaarheid onder ogen te zien. Lees meer »

 • Hoeveel zullen doorhebben waar dit gaat eindigen?Hoeveel zullen doorhebben waar dit gaat eindigen?
  Een groot deel van de bevolking kijkt verbijsterd toe hoe het nieuwe kabinet alle stoppen er uit trekt voor Oekraïne. Aanvallen met Nederlandse vliegtuigen op doelen diep in Rusland schijnt nog maar het begin te zijn. Lees meer »


BNR

 • Onenigheid bij Franse linkse partijen over premierskandidaat: ‘Onderhandelingen zitten vast’Onenigheid bij Franse linkse partijen over premierskandidaat: ‘Onderhandelingen zitten vast’
  De uiterst linkse partij La France Insoumise trekt zich terug uit de onderhandelingen met het linkse blok over een nieuwe Franse premier. De partij beschuldigt de andere partijen van een politieke blokkade. Volgens Frankrijk-correspondent Eva Rammeloo kan het echter ook een onderhandelingstactiek van La France Insoumise zijn om te gesprekken nu… Lees meer »

 • Bijna helft ondernemers vreest komst zero-emissiezonesBijna helft ondernemers vreest komst zero-emissiezones
  Ruim veertig procent van de ondernemers maakt zich zorgen over de komst van zero-emissiezones. Dat blijkt uit onderzoek van ANWB Zakelijk onder zzp’ers en ondernemers in het mkb. Volgens Patrick van Weert van ANWB Zakelijk is vooral de onduidelijkheid voor ondernemers een grote zorg.   Lees meer »

 • Huizenprijzen blijven stijgen, wel meer transacties Huizenprijzen blijven stijgen, wel meer transacties 
  De prijzen op de woningmarkt stijgen harder dan verwacht, en ABN Amro denkt dat die stijging zich de komende tijd ook verder zal doorzetten. Dit jaar zijn de prijzen al drie kwartalen op rij gestegen, en daarom stijgt ABN Amro de prijsraming in de woningmarktmonitor naar boven bij. De bank… Lees meer »

 • Trump kiest JD Vance als rechterhand in verkiezingenTrump kiest JD Vance als rechterhand in verkiezingen
  De 39-jarige senator van Ohia JD Vance zal de vicepresidentskandidaat worden die naast Donald Trump op het stembiljet zal staan voor de verkiezingen in de Verenigde Staten. Dat heeft Trump bekendgemaakt op zijn socialmediaplatform Truth Social. Volgens Trump is Vance ‘na lang beraad’ de ‘meest geschikte’ persoon om uiteindelijk vicepresident… Lees meer »

 • Vertrekkend Oekraïne-ambassadeur Jennes de Mol: ‘De cirkel is rond na 10 jaar MH17’Vertrekkend Oekraïne-ambassadeur Jennes de Mol: ‘De cirkel is rond na 10 jaar MH17’
  Woensdag is het precies 10 jaar geleden dat vlucht MH17 boven het noordoosten van Oekraïne werd neergeschoten in Oekraïne. Toevallig is de herdenking ervan ook het laatste moment dat ambassadeur Jennes de Mol optreedt als ambassadeur in Oekraïne. ‘Voor mij is daarmee de cirkel rond’, zegt hij in zijn afscheidsinterview… Lees meer »

 • Eurocommissaris ziet economie eurozone aantrekkenEurocommissaris ziet economie eurozone aantrekken
  De economie van de eurozone trekt aan en ligt op koers om de rest van dit jaar versneld door te groeien. Dat heeft Eurocommissaris Paolo Gentiloni (Economie) gezegd op een persconferentie in Brussel. Lees meer »

 • Politiek worstelt met duurzaamheidssubsidies: ‘Praktijk is lastig’Politiek worstelt met duurzaamheidssubsidies: ‘Praktijk is lastig’
  Niet subsidiëren, maar normeren en beprijzen moet de juiste weg zijn om op een economisch veilige manier klimaatdoelstellingen te halen. Daarvoor pleiten economen in het economenvakblad ESB. Volgens hen is het stellen van normen en het beprijzen van uitstoot uiteindelijk goedkoper dan het strooien met subsidies.  Lees meer »

 • Inflatiedoel loslaten is ‘levensgevaarlijk’Inflatiedoel loslaten is ‘levensgevaarlijk’
  Het is ‘levensgevaarlijk’ als centrale banken de doelstelling om naar 2 procent inflatie te gaan loslaten. Dat zegt hoogleraar economie van de Rijksuniversiteit Groningen Roelof Salomons. ‘Dat pragmatisme is echt levensgevaarlijk.’  Lees meer »

Crypto Benelux

 • Bitcoin koers doorbreekt $63k – Gaat Bitcoin stijgen naar $65k deze week?Bitcoin koers doorbreekt $63k – Gaat Bitcoin stijgen naar $65k deze week?
  Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade… Lees meer »

 • China kampt in crisis: 40 banken sluiten plotseling in een ‘verdwijntruc’
  China kampt met een golf van bankfaillissementen, waarbij al 40 banken failliet zijn gegaan door een teruglopende vastgoedmarkt en gebrekkig risicomanagement. Recentelijk werden binnen een week 40 kleine banken opgeslokt door grotere instellingen, een ongeziene schaal van consolidatie sinds de spaar- en kredietcrisis van de jaren ’80 en ’90. volgens… Lees meer »

 • Crypto-miljonairs kiezen nu deze altcoins – Wat zijn de belangrijkste redenen daarachter?
  Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade… Lees meer »

 • SEC legt uit welke altcoins het als effecten beschouwt en waarom!
  Ontdek waarom de SEC de tokens MATIC, MANA, CHZ, SAND en LUNA als effecten classificeert en de gevolgen hiervan voor de cryptomarkt. Uitgebreide toelichting door de SEC De SEC heeft haar redenering gedetailleerd uiteengezet waarom MATIC, MANA, CHZ, SAND en LUNA als effecten worden beschouwd. Volgens de SEC vertonen deze… Lees meer »

 • Goedkope altcoins die elke slimme investeerder zou moeten kopen vóór augustus – Aanstaande bull run?Goedkope altcoins die elke slimme investeerder zou moeten kopen vóór augustus – Aanstaande bull run?
  Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade… Lees meer »

 • Als Bitcoin dit level breekt gaan we naar $70.000+! ZIG en INJ kunnen hard stijgen!Als Bitcoin dit level breekt gaan we naar $70.000+! ZIG en INJ kunnen hard stijgen!
  CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. De Bitcoin koers leeft op en biedt hoop voor de bulls! Bitcoin dient nog één cruciaal level te breken om weer volop in de bullmodus te komen. Om welk level gaat dit en wat kunnen we verwachten van… Lees meer »

 • Cardano (ADA) kan een significante bull run ervaren, aldus analist
  ADA, het native token van de Cardano-blockchain, kan op de lange termijn explosieve groei ervaren nu de technische indicatoren een bullish trend laten zien. Volgens Cardano-enthousiasteling Dan Gambardello toont de huidige dagelijkse grafiek van Cardano veelbelovende signalen, met zes opeenvolgende groene daily candles. Ook de wekelijkse grafiek wijst op een… Lees meer »

 • Groei van Ethereum en Solana verwacht dankzij ETF’s: Perfecte timing voor MTAUR voorverkoopGroei van Ethereum en Solana verwacht dankzij ETF’s: Perfecte timing voor MTAUR voorverkoop
  Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade… Lees meer »

Colombiaans

Loading RSS Feed

Kijk Magazine

 • Vandaag in 1935: ’s werelds eerste parkeermeterVandaag in 1935: ’s werelds eerste parkeermeter
  Op 16 juli 1935 werd ’s werelds eerste parkeermeter in gebruik genomen in Oklahoma City. In Nederland verschenen ze pas in 1961. Lees meer via KIJK Magazine. Lees meer »

 • Historische succesreeks van Falcon 9-raket eindigt met explosieHistorische succesreeks van Falcon 9-raket eindigt met explosie
  Na een reeks van 335 succesvolle lanceringen kreeg een Falcon 9-raket van SpaceX motorproblemen en ontplofte een uur na de lancering. Lees meer via KIJK Magazine. Lees meer »

 • ‘Once-in-a-lifetime’ sterrenexplosie kan elk moment plaatsvinden‘Once-in-a-lifetime’ sterrenexplosie kan elk moment plaatsvinden
  Een ster die niet met het blote oog zichtbaar is, licht deze zomer waarschijnlijk enorm op, waardoor je hem toch zonder telescoop kunt zien. Dit gebeurt slechts eens in de tachtig jaar. Lees meer via KIJK Magazine. Lees meer »

 • KIJK Complot!-special: haal hem nu in huis
  Complottheorieën zijn van alle tijden, maar vooral door social media en de andere kanalen die het internet te bieden heeft, groeit het aantal flink. In deze unieke special van maar liefst 300 pagina’s, die wegens succes een derde druk heeft gekregen, ontleden we 55 wereldschokkende samenzweringen. Samenzweringen en complottheorieën zijn… Lees meer »

 • Hoe communiceren stealthvliegtuigen?
  KIJK-lezer Henk Kusters vraagt zich af hoe stealthvliegtuigen zoals de F-35 met elkaar communiceren en of ze te zien zijn door eigen vliegtuigen. Lees meer via KIJK Magazine. Lees meer »

 • Picture Perfect: kosmische vuurwerkshowPicture Perfect: kosmische vuurwerkshow
  Om je werkweek goed te starten, elke maandag een tof wetenschappelijk of technisch beeld op onze site. Deze keer: een kosmische vuurwerkshow op La Palma. Lees meer via KIJK Magazine. Lees meer »

 • Vandaag in 1606: Rembrandt van Rijn wordt geborenVandaag in 1606: Rembrandt van Rijn wordt geboren
  Op 15 juli 1606 werd Rembrandt Harmenszoon van Rijn geboren in Leiden. Alhoewel, dat is niet helemaal zeker. Lees meer via KIJK Magazine. Lees meer »

 • KIJK op de wereld: dansende algenKIJK op de wereld: dansende algen
  Iedere zondag vind je op onze website de mooiste en interessantste satellietfoto’s van de aarde. Deze week: algen in de Oostzee. Lees meer via KIJK Magazine. Lees meer »

Wynias Week

Clintel

 • Clintel dient formele klacht inClintel dient formele klacht in
  Stichting Clintel heeft een formele klacht ingediend bij de gemeente Brunssum over het handelen van burgemeester van der Rijt. Volgens informatie die in handen is van Clintel overschreed burgemeester van der Rijt haar bevoegdheden, door een vertoning van de film Climate, the Movie in haar gemeente te verbieden. ‘Een [...]… Lees meer »

 • Werelderfgoed Kinderdijk bedreigd door mogelijke komst windturbinesWerelderfgoed Kinderdijk bedreigd door mogelijke komst windturbines
  De Werelderfgoed-status van de beroemde oude Hollandse windmolens bij Kinderdijk wordt ironisch genoeg bedreigd door de mogelijke plaatsing van 6 tot 10 zeer grote moderne windturbines. De betrokken gemeenten moeten op 9 juli een (voorlopige) beslissing nemen.   Door Bert Weteringe Foto: Rijnmond Nieuws - Zo zou de omgeving van Kinderdijk… Lees meer »

 • ‘Climate, the Movie’ toch in Limburg‘Climate, the Movie’ toch in Limburg
  Na drie keer gecanceld is ‘Climate, the Movie’ dan toch vertoond in Limburg. Fotografie: Shirley Born / www.sjurlie.nl: Dagvoorzitter Marry Dijkshoorn van Clintel Het had veel voeten in de aarde in het anders zo rustige Limburg. Pogingen om ‘Climate, the Movie’ te vertonen in Maastricht, Brunssum en Heerlen werden gecanceld. In… Lees meer »

 • Jubileumcongres Clintel: “IPCC beoefent cartoon science”Jubileumcongres Clintel: “IPCC beoefent cartoon science”
  Willie Soon Steeds meer mensen lijken zich te realiseren dat het standaard-klimaatverhaal, zoals verkondigd door de meeste deskundigen, media en politici, op zijn minst veel te simplistisch is. Velen beginnen bovendien de gevolgen van de overhaaste, onhaalbare en ondoordachte energietransitie aan den lijve te ondervinden. Op het eerste Jubileumcongres van… Lees meer »

 • Claus aan de Wiel: “Verjaagd uit mijn ouderlijk huis”Claus aan de Wiel: “Verjaagd uit mijn ouderlijk huis”
  Een interview van Peter Baeten met een gedupeerde van de windturbines “Het was heftig, een kwestie van erop of eronder. Het kwam voor dat ik een maand lang bijna niet sliep door het geluid. Dan sliep ik maximaal 3,5 uur per nacht”, vertelt Claus aan de Wiel. “Je ontwikkelt gewoon… Lees meer »

 • Climate: The Movie in KerkradeClimate: The Movie in Kerkrade
  TICKETS De Maastrichtse bioscoop Lumière, De Brikke Oave in Brunssum en Het Corneliushuis in Heerlen hebben op het laatste moment besloten de vertoning van Climate, the Movie op maandag 10 juni jl te cancelen. De zalen werden gehuurd door Stichting Clintel in samenwerking met de in Brunssum woonachtige fotografe Shirley… Lees meer »

 • Gevangenisstraf voor Jan Nieboer na verzet tegen windturbinesGevangenisstraf voor Jan Nieboer na verzet tegen windturbines
  Een interview van Bert Weteringe met Jan Nieboer Asbestdumpingen en een reeks dreigbrieven over de plaatsing van windturbines waren voor het Openbaar Ministerie aanleiding om een grootschalig onderzoek naar Jan Nieboer op te zetten. Onlangs werd hij, inwoner van 2e Exloërmond en voormalig voorman van protestgroep Platform Storm, in hoger… Lees meer »

 • Aftellen tot het jubileumcongres van Clintel met Willie Soon als hoofdsprekerAftellen tot het jubileumcongres van Clintel met Willie Soon als hoofdspreker
  Willie Soon komt naar Nederland! Op 18 juni aanstaande viert Clintel haar vijfjarig jubileum met een boeiend congres in Roelofarendsveen. Een van de smaakmakers is ongetwijfeld Willie Soon, de zeer bevlogen Amerikaanse klimaatonderzoeker, die lang aan Harvard verbonden was, maar sinds een paar jaar opereert vanuit zijn eigen organisatie Ceres… Lees meer »