De Dagelijkse Standaard

Scientias Wetenschap

Niburu

 • Als er geen virussen bestaan, hoe worden mensen dan ziek?Als er geen virussen bestaan, hoe worden mensen dan ziek?
  De complete mainstreamwereld is ervan overtuigd dat virussen bestaan en dat ze daartegen beschermd kunnen worden door een vaccin. Hoewel volgens de geldende wetenschap het bestaan van een virus nooit is bewezen is men er ook van overtuigd dat mensen elkaar kunnen besmetten. Lees meer »

 • Hebben we te maken met een bedreiging van buiten deze planeet?Hebben we te maken met een bedreiging van buiten deze planeet?
  We wisten al dat er een bijzondere reden is dat ze alles en iedereen willen inspuiten met ‘een vaccin’. We wisten ook al dat het niets met gezondheid te maken heeft, maar nu komt er iets naar voren waar nog maar weinigen van gehoord hebben.  Lees meer »

 • Tik tok, de pandemieklok tikt doorTik tok, de pandemieklok tikt door
  Dat er binnen niet al te lange tijd een nieuwe nep pandemie gaat uitbreken lijkt welhaast zeker. Ook welhaast zeker lijkt het dat ze hiervoor het vogelgriepvirus gaan gebruiken. Lees meer »

 • Hoera, we krijgen vakantiegeldHoera, we krijgen vakantiegeld
  Ons land is misschien wel zo ongeveer het enige land ter wereld waar vakantiegeld wordt uitbetaald. Ga in een ander land solliciteren en vraag naar vakantiegeld en ze zullen je gegarandeerd voor gek verklaren. Lees meer »

 • Er lijkt geen eind te komen aan de waanzinEr lijkt geen eind te komen aan de waanzin
  Soms zie je van die dingen waarbij je echt een paar keer in je ogen moet wrijven om het te kunnen geloven. Waarbij je dan ziet dat er nog een lange weg te gaan is en dat een deel van de bevolking reddeloos verloren lijkt te zijn. Lees meer »

 • Waarom het WHO verdrag misschien nog veel gevaarlijker is dan gedachtWaarom het WHO verdrag misschien nog veel gevaarlijker is dan gedacht
  Iedereen heeft de mond vol over het pandemieverdrag van de WHO, een verdrag dat van ons slaven dreigt te maken. Daarom is het wel belangrijk om te weten wie nu eigenlijk Bill Gates is, de man die heel veel in de melk te brokkelen heeft bij de WHO. Lees meer »

 • Dit is iets dat iedereen hoort te wetenDit is iets dat iedereen hoort te weten
  Terwijl wij ons laten afleiden door allerlei zaken gebeuren er in de achtergrond onheilspellende dingen. En vaak hebben die betrekking op acties afkomstig van iemand die eruit ziet als een schurk en Engels spreekt met een afgrijselijk Duits accent. Lees meer »


Frontnieuws

Kijk Magazine

Wynias Week

 • Islamisme-expert Carel Brendel: ‘GroenLinksers bezwijken voor de sirenenzang van Hamas’Islamisme-expert Carel Brendel: ‘GroenLinksers bezwijken voor de sirenenzang van Hamas’
  Wie iets wil weten over het islamisme in Nederland kan moeilijk om Carel Brendel heen. Deze oud-journalist verdiept zich al meer dan vijftien jaar in personen en organisaties die menen dat er niets boven de goddelijke wetten gaat.   Jesse Klaver probeerde hem te diskwalificeren als ‘rechtse blogger’, toen Brendel (75)… Lees meer »

 • Lale Gül: ‘Als ik misstanden in de moslimgemeenschap aanklaag, reageert de elite alsof ze water zien branden’Lale Gül: ‘Als ik misstanden in de moslimgemeenschap aanklaag, reageert de elite alsof ze water zien branden’
  In haar tweede boek ‘Ik ben vrij’ schiet Lale Gül opnieuw met scherp op de conservatieve moslimgemeenschap én op de progressieve elite. Toen de Nederlands-Turkse Lale Gül in 2021 haar literaire debuut Ik ga leven uitbracht, ontplofte haar bestaan. In dat boek – dat maar liefst 400.000 keer over de… Lees meer »

 • De nieuwe centrumrechtse coalitie lijkt sprekend op de rooms-rode kabinetten van Willem DreesDe nieuwe centrumrechtse coalitie lijkt sprekend op de rooms-rode kabinetten van Willem Drees
  Zekerheid. In het hoofdlijnenakkoord van PVV, VVD, NSC en BBB komt het woord 26 maal voor. Bestaanszekerheid. Inkomenszekerheid. Leveringszekerheid (van energie). Voedselzekerheid. Zekerheid op de arbeidsmarkt. Financiële zekerheid (voor land- en tuinbouw). En, als variant: onzekerheid op de woningmarkt tegengaan. Het woord zekerheid doet denken aan ‘linkse’ economische thema’s, zoals:… Lees meer »

 • Massamedia leveren meningen, verpakt in nieuws dat ze zelf fabricerenMassamedia leveren meningen, verpakt in nieuws dat ze zelf fabriceren
  Er bestaan drie wijdverbreide misvattingen over nieuws. De eerste is dat media bedoeld zijn om nieuws te leveren. De tweede is dat dit nieuws de waarheid bevat. De derde misvatting is dat er toezicht op de nieuwsvoorziening moet komen om onwaarheden (desinformatie) tegen te houden. Hoe zijn deze misvattingen gerezen?… Lees meer »

 • Niks over pensioenen in het regeerakkoord – en dus vrij baan voor NSC om de boel op te schuddenNiks over pensioenen in het regeerakkoord – en dus vrij baan voor NSC om de boel op te schudden
  Actuaris en pas aangetreden NSC-Tweede Kamerlid Agnes Joseph legde in haar intussen beroemd geworden maidenspeech uit waarom ze voor haar geweten niet langer kon blijven werken voor de grote pensioenfondsen. Ze hoorde te veel onwaarheden over de nieuwe pensioenwet. Bijvoorbeeld de frivole en onverantwoordelijke bewering dat het geen probleem zou… Lees meer »

 • Waarom Blokker weer een groot succes wordtWaarom Blokker weer een groot succes wordt
  Door Hans van Tellingen* Blokker. Nederlands retailicoon bij uitstek. Samen met onder meer Albert Heijn, Rituals en Action. Maar daar waar die andere springlevend zijn, verkeert Blokker al een jaar of tien in zwaar weer. Dat zou te wijten zijn aan ‘het internet’, veranderende consumentenvoorkeuren, ‘geen keuzes durven maken’. En… Lees meer »

Clintel

 • Marcel Crok naar de zondagsschoolMarcel Crok naar de zondagsschool
  Clintel on Tour komt op 6 juni naar Het Behouden Huis in het Noord-Hollandse Langedijk. Tegenwoordig een buurtcentrum, maar in zijn jeugd bezocht Marcel Crok hier de zondagsschool. "De eerste twee jaar van mijn leven woonde ik in Amersfoort", zegt Crok, "waar ik me niets meer van kan herinneren. Daarna… Lees meer »

 • Klimaatboodschap aan het nieuwe kabinetKlimaatboodschap aan het nieuwe kabinet
  Hoopvolle plannen, maar peperduur CO2-beleid blijft Opiniestuk Guus Berkhout en Kees de Lange, eerder gepubliceerd op OpinieZ Kerncentrale in Frankrijk (bron: Shutterstock)  Het hoofdlijnenakkoord van het nieuwe kabinet geeft hoop: het woord ‘klimaatcrisis’ ontbreekt en er zijn geen alarmverhalen meer. De hoogmoed dat door maatregelen het klimaat kan worden gestuurd… Lees meer »

 • Jubileumcongres Clintel met Willie Soon als keynote speakerJubileumcongres Clintel met Willie Soon als keynote speaker
  Willie Soon Boek je tickets Stichting Clintel, opgericht in 2019 door Guus Berkhout en Marcel Crok, bestaat dit jaar alweer vijf jaar. Een uitstekende gelegenheid dus om ons eerste echte congres te organiseren en wel op dinsdag 18 juni van 10 tot 18 uur in Roelofarendsveen. Speciaal voor deze gelegenheid… Lees meer »

 • Clintel on Tour met Marcel Crok in LangedijkClintel on Tour met Marcel Crok in Langedijk
  Het Behouden Huis in Oudkarspel Op 6 juni aanstaande strijkt Clintel on Tour neer in de Noord-Hollandse gemeente Langedijk, de plek waar Clintel-directeur Marcel Crok (1971) opgroeide. Marcel zal een avondvullende lezing geven met als titel: is het middel niet erger dan de kwaal? Geen CO2-uitstoot meer in 2050 Geen… Lees meer »

 • Het geluid komt boven de tv uitHet geluid komt boven de tv uit
  Een interview van Bert Weteringe, auteur van het boek Windhandel, met een gedupeerde van windturbines. Foto genomen vanuit de voordeur van de woning Sinds de 4 windturbines in juni 2021 zijn gaan draaien houdt Sandra Ospeldijk* de ramen gesloten, zelfs op een warme zomeravond. “Met een open raam, of zelfs… Lees meer »

 • Clintel on Tour OssClintel on Tour Oss
  De impact van grootschalige energieopwekking met windturbines. Clintel on Tour in Oss met Kees Remi en Bert Weteringe. Donderdag 30 mei 2024, inloop 19.30, aanvang 20.00. Entree € 5 inclusief koffie/thee, aanmelden kan hier. Locatie: buurtcentrum De Binnenstad, Sint Barbaraplein 6, 5341 LK Oss. Het lijkt erop dat, [...] Het… Lees meer »