De Dagelijkse Standaard

  • EU-landen willen band met Assad herstellen om vluchtelingenstroom te stoppenEU-landen willen band met Assad herstellen om vluchtelingenstroom te stoppen
    Acht EU-landen, waaronder Italië, Cyprus en Griekenland, hebben opgeroepen tot hernieuwde diplomatieke banden met het Assad-regime in Syrië. Dit initiatief wordt geleid door de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken, Antonio Tajani, en is bedoeld om de aanhoudende stroom van Syrische vluchteling... Lees meer »

  • LOL filmpje! Barack en Michelle Obama steunen 'ons meisje' Kamala Harris: 'We zijn zo trots!'LOL filmpje! Barack en Michelle Obama steunen 'ons meisje' Kamala Harris: 'We zijn zo trots!'
    Barack Obama en zijn vrouw Michelle Obama hebben - na enige interne debatten blijkbaar, want er werd gezegd dat de twee haar niet steunden - openlijk hun steun uitgesproken voor "ons meisje" Kamala Harris. Kamala is 59 jaar oud (Michelle 60 en Barack 62). Maar blijkbaar is ze in de ogen… Lees meer »

  • Achterkamertjespolitiek: Nederlandse gemeenten overtreden massaal de wetAchterkamertjespolitiek: Nederlandse gemeenten overtreden massaal de wet
    Nederlandse gemeenten lijken de democratische rechtsstaat massaal te ondermijnen door achter gesloten deuren te vergaderen. Uit een onderzoek van de Stentor, waaraan 227 van de 342 Nederlandse gemeenten meewerkten, blijkt dat bijna de helft van deze gemeenten zonder legitieme reden achterkamertjespo... Lees meer »

  • Gideon van Meijeren VERNIELT boerenhaters: "Onzin om ze de schuld te geven van afname weidevogels!"Gideon van Meijeren VERNIELT boerenhaters: "Onzin om ze de schuld te geven van afname weidevogels!"
    Er wordt bericht dat er steeds minder weidevogels zijn in ons land. Oh jongens toch, het is vreselijk! En raad eens wie daarvoor verantwoordelijk wordt gehouden? Juist... de boeren. FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren he-le-maal klaar met dit soort waanzin.De NOS laat weten dat het heel slecht gaat met... Lees meer »

  • Seculiere overwinning: Franse atlete mag alleen met pet deelnemen aan SpelenSeculiere overwinning: Franse atlete mag alleen met pet deelnemen aan Spelen
    In een wereld waar religieuze symbolen steeds meer de openbare ruimte domineren, blijft Frankrijk standvastig in haar principes van de seculiere rechtsstaat. Onze columnist Paul Cliteur kan zijn geluk niet op en uitte zijn blijdschap op Twitter: "God zij dank, nog één land waar de principes van de s... Lees meer »

  • Kabinet Schoof stelt verkeerde prioriteiten: Kinderopvang Duurder, asielopvang kost miljardenKabinet Schoof stelt verkeerde prioriteiten: Kinderopvang Duurder, asielopvang kost miljarden
    Nederland kampt al jaren met een verontrustend laag vruchtbaarheidscijfer, ver onder het vervangingsniveau. Dit betekent dat we simpelweg niet genoeg kinderen krijgen om de bevolking op peil te houden. Terwijl Nederlandse gezinnen worstelen om een huis te bemachtigen en kinderopvang steeds duurder w... Lees meer »

  • NS belazert reizigers met onterechte toeslag: Tijd voor actie!NS belazert reizigers met onterechte toeslag: Tijd voor actie!
    De treinreiziger wordt zonder enige schroom belazerd met een torenhoge toeslag voor een 'snelle' reis, terwijl de Intercity Direct tussen Rotterdam en Amsterdam tegenwoordig slomer rijdt dan ooit. Reizigersorganisatie Rover eist met recht dat deze toeslag onmiddellijk wordt afgeschaft.Het is ronduit... Lees meer »

  • Olympische chaos: Treinverkeer platgelegd door kwaadaardige aanval!Olympische chaos: Treinverkeer platgelegd door kwaadaardige aanval!
    Net voordat de Olympische Spelen in Parijs van start gaan, is het Franse spoorwegnetwerk het doelwit geworden van wat alleen maar beschreven kan worden als een kwaadaardige sabotage. De Franse spoorwegmaatschappij SNCF heeft gemeld dat haar hogesnelheidsnetwerk, inclusief de iconische TGV-lijnen, er... Lees meer »

Scientias Wetenschap

Niburu

  • Aanslag Trump was ceremonie om hem te zalven als dienaar Joodse messiasAanslag Trump was ceremonie om hem te zalven als dienaar Joodse messias
    Vol verwachting wordt uitgekeken naar de komst van de Joodse messias en Trump speelt daarbij een belangrijke rol aldus een rabbi. Exodus 21 vers 6: Zijn meester moet dan met een priem zijn oor doorboren. Zo zal hij hem voor eeuwig dienen. Lees meer »

  • De ontmaskering van 9/11 is het begin van onze vrijheidDe ontmaskering van 9/11 is het begin van onze vrijheid
    Als eindelijk de echte waarheid over 9/11 bij het grote publiek bekend zou zijn, dan is het over en sluiten voor de machthebbers in de achtergrond. Dan stort het complete kaartenhuis in elkaar en komt ook automatisch de waarheid over MH17 naar buiten. Lees meer »

  • Zo wordt het Kalergiplan in stand gehoudenZo wordt het Kalergiplan in stand gehouden
    De Nederlandse overheid staat onder druk, want de kiezer heeft duidelijk laten weten dat er strengere asielmaatregelen moeten komen. Zelfs de meest tolerante Nederlander begint zich achter het oor te krabben bij het aanschouwen van een niet aflatende stroom asiel- en gelukszoekers. Lees meer »

  • Er moet ‘een grote gebeurtenis’ plaatsvindenEr moet ‘een grote gebeurtenis’ plaatsvinden
    Binnen afzienbare tijd zal ons leven drastisch veranderen, of we nu willen of niet. Je kunt er dan voor kiezen om deel te nemen aan dit nieuwe leven of voorgoed te worden buitengesloten. Lees meer »

  • Het volk begint genoeg te krijgen van elektrische auto’sHet volk begint genoeg te krijgen van elektrische auto’s
    Velen voelen zich bedonderd door de overheid die voor deed komen dat mensen beter af zouden zijn met een elektrische auto. Overal begint men nu te steigeren en een groot aantal Duitse dealers weigert elektrische auto’s in te ruilen. Lees meer »

  • Nergens kom je zoveel haat tegenNergens kom je zoveel haat tegen
    Als je zo wereldwijd de berichten volgt, dan is er iets dat meteen opvalt. Er is één plek op aarde waar je eigenlijk alleen maar berichten ziet die gerelateerd zijn aan haat. Lees meer »

  • Wat laten de vrijgegeven Duitse documenten ons eigenlijk zien?Wat laten de vrijgegeven Duitse documenten ons eigenlijk zien?
    Veel aandacht binnen de alternatieve wereld, maar doodgezwegen bij de MSM uiteraard zijn de gelekte documenten van het Duitse RIVM. Natuurlijk zijn de coronaprotocollen schokkend, maar wat laat dit ons eigenlijk zien? Lees meer »

  • Wat probeert Elon Musk ons te vertellen?Wat probeert Elon Musk ons te vertellen?
    Elon Musk blijft voor velen een mysterieus figuur en voor sommigen is hij een voorvechter voor de vrijheid van meningsuiting. Voor anderen is hij een doorgewinterde insider die ons af en toe laat weten wat we kunnen verwachten. Lees meer »


BNR

Crypto Benelux

  • Ik ben zeer bullish op FetchAI (FET) en Injective (INJ)! Wij hebben gekocht! En Bitcoin naar $74k?Ik ben zeer bullish op FetchAI (FET) en Injective (INJ)! Wij hebben gekocht! En Bitcoin naar $74k?
    CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Ik heb hoge verwachtingen van twee altcoins, namelijk FET en INJ. In deze video laat ik zien waarom. Daarnaast gaan we kijken naar hoe Bitcoin ervoor staat en of we op weg zijn naar $74.000 en hoger. Dat… Lees meer »

  • Blauw koopsignaal laat zich zien voor Bitcoin! Nieuwe uptrend op komst?Blauw koopsignaal laat zich zien voor Bitcoin! Nieuwe uptrend op komst?
    Wat zijn Hash Ribbons? Hash Ribbons zijn een indicator die ontworpen is om periodes van miner capitulatie te identificeren, gevolgd door herstel in de hash rate. Wanneer de hash rate significant daalt en vervolgens weer begint te stijgen, wordt dit gezien als een teken dat zwakke miners het veld hebben… Lees meer »

  • In de race naar $10 deze zomer – Polygon (MATIC), XRP en BlastUP mikken op nieuwe prijshoogtes
    Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade… Lees meer »

  • Elon Musk neemt raadselachtige beslissing door Bitcoin-emoji te verwijderen van X
    Het X-platform van Elon Musk heeft de cryptogemeenschap verrast door crypto-gerelateerde emoji’s, die al meer dan vier jaar op de het platform te vinden waren, te verwijderen. De emoji’s zijn naar verluidt op 25 juli verwijderd, waaronder het algemeen erkende Bitcoin (BTC)-symbool en de emoji die Binance Coin (BNB) vertegenwoordigt.… Lees meer »

  • Mt. Gox-crediteuren lopen tegen restricties aan op Bitstamp
    In een controversiële ontwikkeling worden de schuldeisers van Mt. Gox geconfronteerd met aanzienlijke hindernissen bij het terugtrekken van hun teruggevorderde Bitcoin (BTC) vanuit Bitstamp. Verschillende gebruikers hebben hun frustraties geuit op de subreddit van Mt. Gox. Ze beweerden dat Bitstamp hun munten effectief ‘gijzelt’ door een moeizaam verificatieproces te implementeren.… Lees meer »

  • Shiba Inu verdrinkt terwijl Raboo de memecoin kroon claimt en Pepe’s marktbeweging overstijgt
    Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade… Lees meer »

  • HSBC Australië blokkeert alle betalingen aan cryptobeurzenHSBC Australië blokkeert alle betalingen aan cryptobeurzen
    De Australische tak van de internationale bank HSBC heeft bekendgemaakt dat zij vanaf 24 juli betalingen van klanten aan cryptobeurzen gaat blokkeren. Daarmee is HSBC de nieuwste grote bank die afstand neemt van de cryptosector, vanwege zorgen over oplichting. De bank zei wel dat klanten nog steeds de mogelijkheid hebben… Lees meer »

  • Trump omarmt cryptocurrency: Een nieuwe trend in campagnefinanciering
    Donald Trump heeft dit jaar een opvallende stap gezet door cryptocurrency-donaties te accepteren voor zijn campagne. Aanvankelijk leverde dit weinig op, met minder dan $60.000 tot midden juni. Dit veranderde echter drastisch dankzij een aanzienlijke donatie van invloedrijke supporters. De invloed van grote crypto-investeerders De campagne van Trump kreeg een… Lees meer »

Colombiaans

Loading RSS Feed

Kijk Magazine

  • Drie Noord-Vietnamese vliegtuigenDrie Noord-Vietnamese vliegtuigen
    Hoewel de Amerikaanse luchtmacht over veel meer grof geschut beschikte dan de Noord-Vietnamese piloten, gaven de Aziaten zich in de jaren zestig niet zo gemakkelijk gewonnen. Dit waren hun toestellen. Lees meer via KIJK Magazine. Lees meer »

  • Zeven beroemde bolides met filmsterrenstatusZeven beroemde bolides met filmsterrenstatus
    Zeven auto’s met een eigen naam die als filmster de hoofdrol spelen in beroemde speelfilms en series: DeLorean, General Lee, KITT, Bluesmobile, Ectomobile, Herbie, Batmobile. Lees meer via KIJK Magazine. Lees meer »

  • Kan een opwarmende aardbol de Golfstroom omkeren en Europa in een ijstijd storten?
    Nieuwe klimaatstudies suggereren dat uitgerekend een opwarmende aardbol de Golfstroom kan omkeren, waardoor in Europa een ijstijd begint. Lees meer via KIJK Magazine. Lees meer »

  • KIJK piept er even tussenuitKIJK piept er even tussenuit
    Na een drukke periode neemt de redactie een paar dagen vrij om even niks te doen. Er verschijnen dan minder artikelen op de website. Lees meer via KIJK Magazine. Lees meer »

  • Waarom je altijd ziek wordt tijdens je vakantieWaarom je altijd ziek wordt tijdens je vakantie
    Vrije tijd is goed voor je. Het klinkt dus niet logisch dat er mensen zijn die juist in hun vakantie vaak ziek worden. Hoe zit dat? Lees meer via KIJK Magazine. Lees meer »

  • Het beste wetenschapsnieuws van deze weekHet beste wetenschapsnieuws van deze week
    In deze rubriek tipt de redactie elke week wat de beste of interessantste artikelen op de website waren. Deze keer: aardbeving in Pompeï, coating zonder wrijving, en oude virussen zorgen nu voor kanker. Lees meer via KIJK Magazine. Lees meer »

  • Hoe werd Osama bin Laden opgespoord en uitgeschakeld?Hoe werd Osama bin Laden opgespoord en uitgeschakeld?
    Negen jaar, zeven maanden en twintig dagen: zoveel tijd zat er tussen ‘9/11’ en de dag waarop Amerika Osama bin Laden wist uit te schakelen. Hoe kwamen ze de voortvluchtige Al-Qaida-leider op het spoor? Lees meer via KIJK Magazine. Lees meer »

  • testtest
    Ut adipisicing irure aute ea consequat veniam nisi. Aliqua laboris sit nostrud incididunt exercitation in dolor in duis incididunt mollit. Exercitation incididunt laboris culpa Lorem ea commodo commodo nulla amet ut ipsum nostrud. Laboris dolore non reprehenderit dolor excepteur enim dolor pariatur sint nisi sit mollit culpa enim. Sit dolor… Lees meer »

Wynias Week

  • De jeugd pleegt minder maar zwaardere delicten. Aangeven? Helpt toch niet!De jeugd pleegt minder maar zwaardere delicten. Aangeven? Helpt toch niet!
    De jeugdcriminaliteit is sinds 2012 sterk afgenomen, maar wel ernstiger geworden. Bij de daling van het aantal geregistreerde delicten moet bedacht worden dat de aangiftebereidheid in Nederland zeer gering is en dat veel statushouders en asielzoekers niet worden meegenomen in de criminaliteitscijfers van het CBS.   Regelmatig lees je over… Lees meer »

  • Groei van rechts komt ook voort uit afkeer van de liberale heilstaatGroei van rechts komt ook voort uit afkeer van de liberale heilstaat
    Rechts groeit in Europa. Bij recente verkiezingen in eigen land stemde een op de vijf Europeanen op een radicaal-rechtse, migratie-kritische partij. Dat is drie keer zoveel als tien jaar geleden. Dat blijkt uit onderzoek van The PopuList, een overzicht van de scores van rechtse en populistische partijen in dertig Europese… Lees meer »

  • Negatieve CO2-emissies zijn schadelijk en overbodigNegatieve CO2-emissies zijn schadelijk en overbodig
    Vorige week liet de Klimaatraad weer van zich horen, het nog door Rob Jetten benoemde college van wijzen dat het Nederlandse klimaatbeleid in goede banen zou moeten leiden. Onder de naam De lucht klaren? (hebben we nog niet genoeg officiële rapporten met leutige titels?) brachten ze advies uit over het… Lees meer »

  • Minister Heinen, stop met koplopen en gebruik de vrijkomende miljarden voor zorg, onderwijs en MKBMinister Heinen, stop met koplopen en gebruik de vrijkomende miljarden voor zorg, onderwijs en MKB
    ‘Er is in historisch opzicht nog altijd veel geld beschikbaar, zeker tijdens de komende kabinetsperiode.’ Dat zou een citaat kunnen zijn van een financieel woordvoerder van Wilders (PVV) of Van der Plas (BBB), maar het is nog veel beter. Het citaat is afkomstig uit de officiële ‘Reflectie op het Hoofdlijnenakkoord’.… Lees meer »

  • De Clean Industrial Deal van Von der Leyen maakt de hele EU armerDe Clean Industrial Deal van Von der Leyen maakt de hele EU armer
    Het is de intentie van de nieuwe Europese Commissie – althans in de woorden van de herbenoemde voorzitster Von der Leyen (VDL) – om het bedrijfsleven tegemoet te komen en de negatieve effecten van de Green Deal op hun rendement te verzachten. Met een omdoping van de Green Deal tot… Lees meer »

  • Hoe de moraalapostelen onze economie om zeep helpen  Hoe de moraalapostelen onze economie om zeep helpen  
    De huidige Duitse politiek is diep moralistisch, schrijft Fritz Söllner in zijn boek Die Moralapostel. En dat blijft niet zonder gevolgen: het bruto binnenlands product (bbp) loopt in sneltreinvaart terug. Dat geldt ook voor de EU. De rest van de wereld kent juist een sterke groei. Hoe kan dat? Duitsland… Lees meer »

  • Rutte is in Den Haag nog steeds alomtegenwoordig. Dus waarom al die heisa van linkse VVD-dissidenten?Rutte is in Den Haag nog steeds alomtegenwoordig. Dus waarom al die heisa van linkse VVD-dissidenten?
    Volgens een beroemde quote van erelid Hans Wiegel kent de VVD geen vleugels, maar hoogstens ‘vlerken’. Het is de vraag of die analyse nog up-to-date is.   Ruim 1200 sympathisanten, onder wie 765 (voormalige) VVD-leden ondertekenden de afgelopen weken een brief waarin het hoofdbestuur van de partij werd gemaand de… Lees meer »

  • Peter Thiel, de machtige miljardair achter Trump, haat de bestaande orde even sterk als de gemiddelde AmerikaanPeter Thiel, de machtige miljardair achter Trump, haat de bestaande orde even sterk als de gemiddelde Amerikaan
    Het is een veilige voorspelling dat de naam ‘Peter Thiel’ in de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen wereldwijd nog miljoenen, misschien wel tientallen miljoenen keren gaat vallen. En zeker in de westerse pers zal zijn naam, alweer een veilige voorspelling, in meer dan negentig procent van de gevallen in een… Lees meer »

Clintel

  • Wat omwonenden kunnen doen tegen windparkenWat omwonenden kunnen doen tegen windparken
    Van Elze van Hamelen overgenomen van de Andere Krant Wat kunnen omwonenden doen om windparken tegen te houden? Kunnen zij gebruik maken van de wankele juridische status van de projecten? Dit interview van Elze van Hamelen in De Andere Krant is onderdeel van een groter onderzoek dat zij momenteel uitvoert… Lees meer »

  • Bestel nu het feelgood-boek van het jaarBestel nu het feelgood-boek van het jaar
    Wetenschapper Gregory Wrightstone legt in Een welkome opwarming uit dat de aarde door CO₂ vergroent en daardoor ook de landbouwopbrengsten steeds beter worden. Mede daarom verwelkomt hij een beperkte opwarming en een toename van CO₂ in de atmosfeer. Bestel dit feelgood-boek van het jaar nu in de Clintel-webshop. Het bericht… Lees meer »

  • Bescheiden opwarming en meer CO₂ alleen maar goedBescheiden opwarming en meer CO₂ alleen maar goed
    Gregory Wrightstone is geoloog, expert reviewer voor het Intergovernmental Panel on Climate Change, uitvoerend directeur van de CO₂ Coalition en auteur van het onlangs verschenen boek A Very Convenient Warming, waarvan de Nederlandse vertaling binnenkort beschikbaar is bij Clintel. Zijn gegevens laten niet alleen zien dat er geen klimaatcrisis is,… Lees meer »

  • Hengelo (O.) stopt turbinedrammers die regels aan hun laars willen lappen
    Het bedrijf Pure Energie dacht in Hengelo (O.) even snel wat megawindturbines en een zonne‘park’ neer te zetten in gebied Het Woolde. De gemeente had daar een ander idee over. Die vindt namelijk dat Pure Energie zich gewoon net als iedereen aan de regels moet houden. Een verzoek om alvast… Lees meer »

  • Lezing Theo Wolters op het Jubileumcongres van ClintelLezing Theo Wolters op het Jubileumcongres van Clintel
    ‘The Energy Transition: A Reality Check’ (Engels met Nederlandse ondertitels) Op 18 juni 2024 hield Theo Wolters een lezing op het Clintel Jubileumcongres. Theo Wolters In de presentatie wordt onderbouwd dat de beoogde energietransitie naar fossielvrij in 2050 volstrekt onrealistisch is: de periode is veel te kort, en de systeemkosten… Lees meer »

  • Lezing Marcel Crok op het Clintel JubileumcongresLezing Marcel Crok op het Clintel Jubileumcongres
    'Zal het klimaatdebat in de rechtszaal beslecht worden?’ Tijdens het Jubileumcongres van Clintel op 18 juni 2024 hield mede-oprichter Marcel Crok een lezing over klimaatzaken in de rechtszaal. Dit is de registratie van zijn lezing. Marcel Crok Na de uitspraak van de Hoge Raad in de Urgenda-klimaatzaak (Urgenda won van… Lees meer »

  • Lezing Bert Weteringe op het Clintel JubileumcongresLezing Bert Weteringe op het Clintel Jubileumcongres
    ‘De impact van grootschalige energie-opwekking met windturbines’ Op 18 juni 2024 sprak Bert Weteringe op het jubileumcongres van Clintel over de impact van grootschalige energie-opwekking met windturbines. Dit is de registratie van zijn lezing. Bert Weteringe Grote aantallen windturbines beïnvloeden het weer en klimaat. Maar niet alleen dat. In deze… Lees meer »

  • Lezing Hessel Voortman op het Clintel JubileumcongresLezing Hessel Voortman op het Clintel Jubileumcongres
    ‘Versnelt de zeespiegelstijging wel of niet?’ Tijdens het Jubileumcongres van Clintel op 18 juni 2024 bij Hal60 in Roelofarendsveen was Hessel Voortman de eerste spreker. Hessel Voortman Ingenieurs bouwen sluizen, stormvloedkeringen en dijken met de bedoeling dat ze ten minste 100 jaar mee gaan. De zeespiegel stijgt en ingenieurs houden… Lees meer »