De Dagelijkse Standaard

Scientias Wetenschap

Niburu

  • Er is een reden dat ze bij de volgende pandemie iedereen willen ‘vaccineren’Er is een reden dat ze bij de volgende pandemie iedereen willen ‘vaccineren’
    Als je de reden weet waarom ze iedereen zo graag willen ‘vaccineren’, dan kan je ook vrij aardig bepalen wat er verder gaat komen. Dat is ook hard nodig om voldoende mensen te mobiliseren zodat de geplande ramp kan worden afgewend. Lees meer »

  • Onheilspellende waarschuwing uit IJslandOnheilspellende waarschuwing uit IJsland
    Bij ons merken wij op dit moment nog niets van de nieuwe Europese digitale identiteit. Er zijn landen die wat dat betreft al verder zijn en uit één van die landen komt een serieuze waarschuwing. Lees meer »

  • Banken worden onze grootste vijandBanken worden onze grootste vijand
    Vroeger beschouwde men banken als organisaties die werkzaam zijn in wat men noemt financiële dienstverlening. Tegenwoordig zijn het verlengstukken van de overheid en gedragen ze zich steeds meer als de vroegere KGB. Lees meer »

  • Ook met nieuwe overheid gaat geplande slavernij gewoon doorOok met nieuwe overheid gaat geplande slavernij gewoon door
    Natuurlijk zitten er bij de plannen van de nieuwe overheid wel een aantal prettige zaken die mensen zullen aanspreken. Maar, de dingen waar het werkelijk om gaat worden niet aangepakt en gaan gewoon door zoals gepland. Lees meer »

  • Is dit de reden dat artsen zwegen?Is dit de reden dat artsen zwegen?
    Wat opviel gedurende de nep coronapandemie en de daaruit voortvloeiende 'vaccinaties' was de doodse stilte in de medische wereld. Her en der hoorde je een waarschuwend geluid uit de medische hoek, maar het merendeel van de artsen zeiden niets en 'vaccineerde' hun patiënten.  Lees meer »

  • Water wordt ingezet als wapenWater wordt ingezet als wapen
    Het ongebreidelde gebruik van drinkwater tijdens periodes van grote droogte moeten we aan banden leggen. Dit zijn de alarmerende berichten die nu overal verschijnen in de mainstream media. Lees meer »

  • Wij hebben te maken met een demonische aanval op mensheidWij hebben te maken met een demonische aanval op mensheid
    Wat er is gebeurd met de ‘coronavaccinaties’ gaat veel verder dan alleen maar het veroorzaken van lichamelijke schade. Het is een demonische aanval op de mensheid zelf en voor wat gevolgen betreft hebben we nog maar het tipje van de ijsberg gezien. Lees meer »


Wynias Week

Clintel

  • Jubileumcongres Clintel met Willie Soon als keynote speakerJubileumcongres Clintel met Willie Soon als keynote speaker
    Willie Soon Boek je tickets Stichting Clintel, opgericht in 2019 door Guus Berkhout en Marcel Crok, bestaat dit jaar alweer vijf jaar. Een uitstekende gelegenheid dus om ons eerste echte congres te organiseren en wel op dinsdag 18 juni van 10 tot 18 uur in Roelofarendsveen. Speciaal voor deze gelegenheid… Lees meer »

  • Clintel on Tour met Marcel Crok in LangedijkClintel on Tour met Marcel Crok in Langedijk
    Het Behouden Huis in Oudkarspel Op 6 juni aanstaande strijkt Clintel on Tour neer in de Noord-Hollandse gemeente Langedijk, de plek waar Clintel-directeur Marcel Crok (1971) opgroeide. Marcel zal een avondvullende lezing geven met als titel: is het middel niet erger dan de kwaal? Geen CO2-uitstoot meer in 2050 Geen… Lees meer »

  • Het geluid komt boven de tv uitHet geluid komt boven de tv uit
    Een interview van Bert Weteringe, auteur van het boek Windhandel, met een gedupeerde van windturbines. Foto genomen vanuit de voordeur van de woning Sinds de 4 windturbines in juni 2021 zijn gaan draaien houdt Sandra Ospeldijk* de ramen gesloten, zelfs op een warme zomeravond. “Met een open raam, of zelfs… Lees meer »

  • Clintel on Tour OssClintel on Tour Oss
    De impact van grootschalige energieopwekking met windturbines. Clintel on Tour in Oss met Kees Remi en Bert Weteringe. Donderdag 30 mei 2024, inloop 19.30, aanvang 20.00. Entree € 5 inclusief koffie/thee, aanmelden kan hier. Locatie: buurtcentrum De Binnenstad, Sint Barbaraplein 6, 5341 LK Oss. Het lijkt erop dat, [...] Het… Lees meer »

  • Climate: The Movie in MaastrichtClimate: The Movie in Maastricht
    TICKETS Stichting Clintel organiseert in samenwerking met fotografe Shirley Born een Clintel on Tour avond in Maastricht op maandag 10 juni. In de bioscoop Lumière zal eerst de film Climate: The Movie vertoond worden en na een pauze zal Marcel Crok, directeur en oprichter van Clintel, in een lezing duiding… Lees meer »

  • Een kloostertuin vol dode mollenEen kloostertuin vol dode mollen
    Een interview van Enno de Wit met een gedupeerde van de windturbines. Pieter van Reeth Vlaming Pieter van Reeth kocht in Nederland een voormalig klooster aan de rand van een Stiltegebied. Het kostte hem zijn gezin, zijn gezondheid, veel geld en zijn vertrouwen in de overheid. Windturbines maakten ‘alles kapot’.… Lees meer »

Kijk Magazine