De Dagelijkse Standaard

Scientias Wetenschap

Niburu

 • Een blik in onze toekomstEen blik in onze toekomst
  Wij mensen zijn nieuwsgierige wezens en willen heel graag een blik in de toekomst werpen om te zien wat ons te wachten staat. Die mogelijkheid is er nu en dit willen wij onze lezers niet onthouden. Lees meer »

 • Covid met vleugels in aantochtCovid met vleugels in aantocht
  In Australië is zo ongeveer paniek uitgebroken omdat bijna nergens nog eieren zijn te krijgen. Ze noemen de vogelgriep daar ‘covid met vleugels’ en vrezen dat hierdoor grote voedselproblemen zullen ontstaan. Lees meer »

 • Gaat het doek vallen voor Ursula von der Leyen?Gaat het doek vallen voor Ursula von der Leyen?
  Je kunt er een flink lange tijd mee wegkomen, het bedonderen van alles en iedereen. Maar, op een gegeven moment gaan bepaalde krachten zich tegen je keren en dat lijkt nu het geval met Ursula von der Leyen. Lees meer »

 • Nanotechnologie ontdekt in Pepsi ColaNanotechnologie ontdekt in Pepsi Cola
  Onderzoekers hebben vreemde dingen kunnen ontdekken in de beruchte corona ‘vaccins’, zoals nanotechnologie en vreemde structuren. Iets dergelijks doet zich nu ook voor wanneer de inhoud van een blikje Pepsi Cola onder de microscoop wordt gelegd. Lees meer »

 • Wat voor nut heeft het om de moslim gemeenschap in ons land te sarren, te vernederen en tot waanzin te drijven?Wat voor nut heeft het om de moslim gemeenschap in ons land te sarren, te vernederen en tot waanzin te drijven?
  Door de rechtse partijen is de islam veroordeeld tot iets dat ons heel veel kwaad kan berokkenen. Daarom gaan de rechtsextremisten ook over tot het verbranden van de Koran en spelen ze de machthebbers in de achtergrond precies in de kaart. Lees meer »

 • Statines verantwoordelijk voor een groot deel van de ‘coronadoden’?Statines verantwoordelijk voor een groot deel van de ‘coronadoden’?
  Het is in de loop der jaren duidelijk geworden dat de nep coronapandemie een zorgvuldig geplande gebeurtenis was. Het is dan misschien ook geen toeval dat het gebruik van statines bij het uitbreken van de nep pandemie tot ongekende hoogte was gestegen. Lees meer »

 • De werkelijke uitkomst van de Europese verkiezingenDe werkelijke uitkomst van de Europese verkiezingen
  De Europese verkiezingen zijn achter de rug en die hebben her en der toch wel voor wat opschudding gezorgd. Veel mensen zijn blij omdat de rechtse partijen het heel goed hebben gedaan en dus nu... Lees meer »


Kijk Magazine

Wynias Week

Clintel

 • Gevangenisstraf voor Jan Nieboer na verzet tegen windturbinesGevangenisstraf voor Jan Nieboer na verzet tegen windturbines
  Een interview van Bert Weteringe met Jan Nieboer Asbestdumpingen en een reeks dreigbrieven over de plaatsing van windturbines waren voor het Openbaar Ministerie aanleiding om een grootschalig onderzoek naar Jan Nieboer op te zetten. Onlangs werd hij, inwoner van 2e Exloërmond en voormalig voorman van protestgroep Platform Storm, in hoger… Lees meer »

 • Aftellen tot het jubileumcongres van Clintel met Willie Soon als hoofdsprekerAftellen tot het jubileumcongres van Clintel met Willie Soon als hoofdspreker
  Willie Soon komt naar Nederland! Op 18 juni aanstaande viert Clintel haar vijfjarig jubileum met een boeiend congres in Roelofarendsveen. Een van de smaakmakers is ongetwijfeld Willie Soon, de zeer bevlogen Amerikaanse klimaatonderzoeker, die lang aan Harvard verbonden was, maar sinds een paar jaar opereert vanuit zijn eigen organisatie Ceres… Lees meer »

 • We kunnen nog terug uit de Net Zero-fuikWe kunnen nog terug uit de Net Zero-fuik
  Essay Guus Berkhout en Kees de Lange Clintel-oprichter prof. Guus Berkhout en oud-politicus prof. Kees de Lange geven in een nieuw essay (zie de link hieronder) aan dat er geen enkele reden is door te gaan met Net Zero-beleid. In het eerste deel van het essay tonen ze uitgebreid aan… Lees meer »

 • Bioscoop Lumière in Maastricht cancelt vertoning van Climate: The MovieBioscoop Lumière in Maastricht cancelt vertoning van Climate: The Movie
  Klimaatfilm nu te zien op 10 juni in Brunssum     De Maastrichtse bioscoop Lumière heeft besloten de vertoning van Climate, the Movie op maandag 10 juni aanstaande te cancelen. De zaal was gehuurd door Stichting Clintel in samenwerking met de in Brunssum woonachtige fotografe Shirley Born. Clintel en Born… Lees meer »

 • Marcel Crok naar de zondagsschoolMarcel Crok naar de zondagsschool
  Clintel on Tour komt op 6 juni naar Het Behouden Huis in het Noord-Hollandse Langedijk. Tegenwoordig een buurtcentrum, maar in zijn jeugd bezocht Marcel Crok hier de zondagsschool. "De eerste twee jaar van mijn leven woonde ik in Amersfoort", zegt Crok, "waar ik me niets meer van kan herinneren. Daarna… Lees meer »

 • Klimaatboodschap aan het nieuwe kabinetKlimaatboodschap aan het nieuwe kabinet
  Hoopvolle plannen, maar peperduur CO2-beleid blijft Opiniestuk Guus Berkhout en Kees de Lange, eerder gepubliceerd op OpinieZ Kerncentrale in Frankrijk (bron: Shutterstock)  Het hoofdlijnenakkoord van het nieuwe kabinet geeft hoop: het woord ‘klimaatcrisis’ ontbreekt en er zijn geen alarmverhalen meer. De hoogmoed dat door maatregelen het klimaat kan worden gestuurd… Lees meer »